نقش پررنگ رژیم صهیونیستی در تصویب قطعنامه علیه ایران-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

نقش پررنگ رژیم صهیونیستی در تصویب قطعنامه علیه ایران

پس از نشست شورای حقوق بشر برای بررسی اوضاع ایران که مطابق سناریوی قابل پیش‌بینی پیش رفت، خبر‌هایی از نقش رژیم صهیونیستی در ساماندهی این نشست منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، قطعنامه پیشنهادی کشورهای غربی برای تشکیل کمیته حقیقت یاب در ایران، بدون آنکه غیرمنتظره باشد در شورای حقوق بشر تصویب شد. رژیم صهیونیستی بسیج کردن کشورها برای رای دادن به این قطعنامه را برعهده داشت. ایران این قطعنامه و همکاری با این کمیته را رد می کند. کشورهایی از خارج محور غربی، این قطعنامه را به سیاسی کاری متهم کردند.

 

براساس گزارش المیادین نشست ویژه شورای حقوق بشر برای بررسی اوضاع ایران، مطابق سناریوی قابل پیش بینی، پیش رفت. غربی‌ها برای این نشست به صورت بی سابقه، امکانات خودشان را بسیج کردند و وزرای امور خارجه هفت کشور اروپایی، سخنرانی شدیداللحنی علیه ایران بیان کردند. پیشنهاد چینآن بود که بند مربوط به تشکیل کمیته بین المللی حقیقت یاب از قطعنامه حذف شود. قطعنامه پیشنهادی غربی‌ها رای مثبت ۲۵ کشور از ۴۷ کشور را به دست آورد. ایران این قطعنامه و همکاری با آن را رد کرد.

 

در ادامه این گزارش آمده است بعضی کشورها از خارج محور غربی، توافق نظر داشتند که پیش نویس قطعنامه ای که آلمان آن را پیشنهاد کرد، پیش نویس سیاسی است.

 

پیش از رای گیری، سالن شورای حقوق بشر، شاهد تلاش نمایندگان آلمان، انگلیس و آمریکا برای راضی کردن کشورها به دادن رای مثبت به این قطعنامه بود، اما بیشترین تلاش را نماینده اسرائیل انجام داد. این در حالی است که رئیس صهیونیستی سازمان یو ان واچ، ماموریت سخن گفتن از کرسی سازمان های غیردولتی در این نشست را برعهده داشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار